Nye medlemmer skal forsætte udviklingen af Mommark Havn

30. juli 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Solen skinner næsten altid i Mommarks nedlagte færgeleje, hvor palmestrand og fællessang tiltrækker fastlæggere, turister og isspisere fra nær og fjern. Bag succesen står Mommark Havns Venner, en forening som ønsker sig flere medlemmer.

Det er vigtigt for bestyrelsesformand Claus Jørn Jensen, at Mommark Havn fortsat er i udvikling, og at den tilstedeværende drivkraft fortsætter, derfor søger han efter inputrige og initiativtagende medlemmer, som kan styrke foreningen. ”Mommark Havns Venner har udviklet et særpræget og naturskønt område, og det er fuldkomment grundlæggende at havneområdets brugere ser, hører og mærker, at vi fortsat udvikler Mommark Havn,” understreger Claus Jørn Jensen, det indbyder unge som gamle til at melde sig ind i Mommark Havns Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som medlem af foreningen forpligter man sig til at betale et medlemsskabsgebyr på 100 kr. årligt. Derudover hjælper foreningens medlemmer til ved blandt andet den årlige Havnefest i august. ”Den hjælpende hånd er ikke et krav, men det er her, at man som medlem udvikler sit netværk og kommer i kontakt med foreningens andre medlemmer,” fortæller Claus Jørn Jensen i en pressemeddelelse..

Foreningen består i dag af medlemmer i aldersgruppen 19-70, der hver især bidrager med viden om alt fra økonomi og fondsansøgninger til øludskænkning og vittigheder. ”Foreningen udgør et enormt netværk, som kommer den enkelte til gode. Vi har en bestyrelse som favner bredt – her er medlemmer fra både universitetsmiljøet og restaurationsbranchen”. I historiens år i 2017 renoverede Mommark Havns Venner de to mindre fyrtårne, som siden 1844 har guidet sejlende forbi kystområdet. Fyrtårnene er i dag mini museer, der fortæller havnens historie. ”Det er frivilligheden som løfter foreningens arbejder, og jo flere medlemmer vi er, jo nemmere har Mommark Havns Venner ved at overbevise fonde om, at der er opbakning til vores projekter, der skal gøre området omkring havnen mere attraktivt for turister og ikke mindst lokale,” understreger Claus Jørn Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mommark Havns Venner har flere projekter i sigtet. Udviklingen af vinterbadningsfaciliteter, vildmarksbad og undervisningskøkkenfaciliteter er i støbeskeen.

Medlemskab kan tegnes ved henvendelse til Claus Jørn Jensen på [email protected] Eller via Mobile Pay på 21721335 – husk e-mailadresse i tekstfelt.

26. april 2024 Politik, Nordborg

Politisk debatmøde – hvor står vi og hvor vil vi hen?

26. april 2024 Politik

Torsdag aften havde Socialdemokratiet inviteret til ‘Dér derbAtter’ i medborgerhuset på Th, BrorsensVej i Nordborg og der var hele 112 mennesker, som gerne ville være med. “Vores plan med aftenen, det er få nogle ideer fra Jer, som vi kan tage med os. Jeg lover ikke, at de allesammen bliver til noget, men vi vil […]

Læs mere...