FOF: Du som er i Himlen – Os der er tilbage

31. juli 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Den 10. januar er der et medrivende foredrag om det at miste. Foredraget finder sted i Café Hav a Java i Multikulturhuset i Sønderborg.

Det er FOF, der sætter scenen og man tilmelder sig HER på FOF

I anledning af vores bogudgivelse, Du som er i Himlen – Os der er tilbage, inviterer vi alle til far og datter/søsters historie om, hvorledes man finder plads og glæde i livet efter at have mistet en af sine dyrebareste. Da vores søn / bror/venner Kenni, Sebatian Christian og Martin, tre venner, i en alder af 18 år, omkom i en trafikulykke ved Tjæreby syd for Roskilde i 2012.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pernille og jeg vil fortælle om vores erfaring omkring, hvad som sker hos os mennesker der bliver udsat for så voldsom en oplevelse. Det er historien om hvad der skete og de valg vi har truffet i livet herefter. Dette førte til ide og udvikling af bogen, skriver Poul Offersen i en pressemeddelelse.

Vi vil interagere med de fremmødte, så det er forventeligt vi kommer helt under huden.

Bogen kan købes efter arrangementet og kan blive signeret.

Bogen er også tilgængelig i boghandelen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kan forudbestilles HER på LINKET

29. marts 2024 Erhverv, Sønderborg

1019 husstande er uden strøm

29. marts 2024 Erhverv

Ifølge Elnetselskabet N1 mistede 1019 husstande i Sønderborg – blandt andet i Jørgensgaard – strømmen ved midnat. N1 arbejder på at lokalisere fejlen og venter at der er strøm igen natten til fredag omkring klokken 02.

Læs mere...