1198 cyklister cyklede til arbejde – i maj blev det til knap 200.000 kilometer

14. juni 2019 Samfund

De 1198, som cyklede med i’ Vi cykler til arbejde’, har tilsammen tilbagelagt knap 200.000 km – eller hvad der svarer til næsten fem gange rundt om jordkloden. Cyklisterne var fordelt på 122 hold, og indsatsen rækker lige til en plads tæt på Top 10-listen i Danmark, skriver Sønderborg Kommune.

”Vi blev en flot nummer 11, og det kan vi godt være stolte af. Sådan et lige ved og næsten-resultat er en god motivation i forhold til at kæmpe om en plads i Top 10 næste år. Her og nu glæder jeg mig over, at flere og flere skifter bilen ud med en cykel til glæde for både deres eget velbefindende og økonomi. Men jo også til glæde for vores C02-regnskab. Vi bliver stadigt flere cykelambassadører, og det er godt. Jeg glæder mig til en fest, hvor vi roligt kan klappe hinanden på skuldrene og rose os selv for det fine resultat. Jeg glæder mig også til at hylde holdene med flest cykeldage og en af de mange gode holdkaptajner. En splinterny cykel er hovedpræmie til årets heldige holdkaptajn, mens hele hold kan glæde sig til spændende oplevelses-præmier”, siger formand for Sundhedsudvalget, Helge Larsen, som står for aftenens præmieoverrækkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter tale og præmieoverrækkelse er foredrag med Eskil Ebbesen, tidligere OL-guldvinder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...