12-årige Sofie fra Havnbjerg vandt portræt-konkurrence

3. juni 2019 Kultur

Sønderjyllands Kunstskole er super stolt af Sofie fra Havnbjerg på 12 år.

Hun vandt i sidste uge Nationalhistoriske Museums portrætkonkurrence for 10-15-årige og fik overrakt 1vinderpræmien af DR værten, Sofie Østergaard, på Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor portrættet kan ses frem til august måned, skriver Kunstskolen.

Komkurrencen Portræt Nu! havde 400 deltagere i år.

Juryen sagde følgende om det flotte vinderportrættet:

“Vi blev alle tre meget fascinerede af portrættet med det samme, og det viser tydeligt en ægte kærlighed imellem to søstre. Det, at pigen på billedet har blikretning, den vej hun har, er anderledes og givet et kig ind i en rigtig hyggelig situation, men utrolig god stemning. Man får lyst til at være en del af det. Samtidig er farvesammensætningen fantastisk”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofie er trofast kursist på Sønderjyllands Kunstskoles børne- og ungdomshold og er blevet undervist af både Dorthe Saldern Meier og Iris Fridriksdottir i tegning og maleri.

Kunstskolen havde i alt ni børn med i konkurrencen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Nordborg

Socialdemokratiet ville uddanne SOSU-ere på Nordals

27. oktober 2021 Politik

Regeringen har fremlagt udspillet ‘Tættere på II’ hvor man har udpeget mulige placeringer for nye ungdomsuddannelser i de mindre byer. Nordborg er ét af de udpegede områder. Det giver os muligheden for at placere en ungdomsuddannelse i Nordborg. Det skal vi forstå at udnytte – i Socialdemokratiet ser vi det ikke som en mulighed at […]

Læs mere...