13 millioner kroner på vej til de lokale bilister fra GF Forsikring

12. december 2019 Erhverv

Selvom de 13 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Grænsens bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer i grænselandet sparer nemlig mellem 700 og 1700 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

”Bilisterne her i området har kørt rigtig godt i bil i 2019 – de har i hvert fald haft få af de store, alvorlige skader. Derfor så har vi et godt overskud her i GF Grænsen, som skal deles mellem alle de medlemmer, der har bilforsikring hos os. For jo færre skader, medlemmerne har, jo billigere bliver forsikringen for dem. Det er det, der er hele idéen med vores overskudsdeling”, siger Svend Erik Danielsen, der er formand for GF Grænsen, der har kontor i Sønderborg samt i Kollund og Tønder.

De 13 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. GF-kunder i grænselandet kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kunderne i GF Grænsen får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

GF’s forsikringer er netop blevet kåret til ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...