13 millioner kroner på vej til de lokale bilister fra GF Forsikring

12. december 2019 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Selvom de 13 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Grænsens bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer i grænselandet sparer nemlig mellem 700 og 1700 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

”Bilisterne her i området har kørt rigtig godt i bil i 2019 – de har i hvert fald haft få af de store, alvorlige skader. Derfor så har vi et godt overskud her i GF Grænsen, som skal deles mellem alle de medlemmer, der har bilforsikring hos os. For jo færre skader, medlemmerne har, jo billigere bliver forsikringen for dem. Det er det, der er hele idéen med vores overskudsdeling”, siger Svend Erik Danielsen, der er formand for GF Grænsen, der har kontor i Sønderborg samt i Kollund og Tønder.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 13 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling i GF. GF-kunder i grænselandet kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle kunderne i GF Grænsen får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

GF’s forsikringer er netop blevet kåret til ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk, der har testet forsikringspakker hos 13 forsikringsselskaber i hele Danmark.

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...