1340 børn i Sønderborg er solsikre

1. juli 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sommerferien er over os og i disse uger drager mange familier sydpå til sol og strand.

Og i år er børnene fra Sønderborg kommune klædt på med gode solvaner.

1340 børn fra Sønderborg kommune er nemlig blandt de flere end 45.000 børn, der i år har været med i kampagnen SolSikker, som Derma og Børneulykkesfonden står bag, hvor børn i børnehaver og legestuer lærer om solbeskyttelse.

I Sønderborg kommune har de 1340 børn fået viden om, hvordan man beskytter sig bedst mod solens stråler. Som et led i SolSikker-kampagnen medfølger et læringsmateriale, der på sjov og legende vis indfører børn i vigtigheden af solbeskyttelse og de tre solråd: Skygge, solhat og solcreme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Via dans, sang og masser af solcreme leger børn i legestuer og børnehaver i Sønderborg kommune sig til en bedre forståelse af vigtigheden i at bruge solbeskyttelse.

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...