136 tilmeldt Nordborg Walk & Run

3. maj 2020 Kultur

Der skulle ske noget i disse corona tider og derfor har jeg arrangeret Nordals walk & run – sammen hver for sig, siger Disko Milovic fra Nordals Løbeklub.

“Det går ud på at deltagere skal gå eller løbe mindst 7 km i en af dagene imellem 7-14 maj og når de hargjort det, skal de lægge billede på fb siden 6430 Nordborg – altså et billeder fra deres tur – og jeg leverer medaljen i deres postkasse og de kan selv printe diplom ud”, siger Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Tilmelding gik over alt forventnig og lige nu er der over 130 tilmeldte og seks fra dem er fra Thurø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste frist for tilmelding er i dag – inden midnat – og det gøres ved at sende 50 kroner Pris 50 kr. via Mobilpay på 40580379 – i beskedfeltet skrives navn og adresse.

Alt overskud går til Nordborg Løbeklub.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...