Pernille Svindt Lentfer er ny chef for Byrådssekretariatet og Jura

6. februar 2019 Erhverv

Kommunaldirektørens Stab har ansat Pernille Svindt Lentfer som den kommende chef for Byrådssekretariatet og Jura. Det bliver et glædeligt gensyn med Pernille Svendt Lentfer, der tiltræder stillingen den 1 marts.

Hun kommer fra en stilling som teamleder for GUDP, Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, i Landbrugsstyrelsen, hvor hun har været ansat siden januar 2017. Her har hun været med til at opbygge et stærkt fagligt team af nyansatte medarbejdere efter Landbrugsstyrelsens flytning til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Pernille Svindt Lentfer er uddannet jurist og har en bred erfaring fra den offentlige sektor. Hun har arbejdet i flere kommuner og har blandt andet erfaring fra Borgerrepræsentationens Sekretariatet i Københavns Kommune. Hun har også tidligere været i Sønderborg Kommune.

”Jeg glæder mig til at byde Pernille velkommen som chef for afdelingen og ser frem til, at vi kan bygge videre på det juridiske fundament, der er skabt igennem de sidste år. Pernille har en juridisk og ledelses­mæssig baggrund, som jeg er sikker på, at vi vil få god gavn af ”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og jeg glæder mig meget til at komme i gang med de spændende opgaver, som stillingen indeholder. Det er en enestående mulighed for kombinere de tre ting, som jeg holder mest af mit arbejde: jura, ledelse og betjening af de politiske niveau. Jeg ser frem til igen at blive en del af Sønderborg Kommune og lære både afdelingen og alle de andre samarbejdspartnere at kende”, siger Pernille Svindt Lentfer.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...