14. maj kan udviklingshæmmede igen feste på Buddy Holly

29. april 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Maria Kolmos Christiansen og de andre frivillige bag ideen, inviterer endnu en gang udviklingshæmmede og handicappede til disco-aften på Buddy Holly i Sønderborg. Og som tidligere, så er det på Buddy Holly, der skal festes.

Maria Kolmos Christiansen er begyndt at se frem til den 14. maj

Maria Kolmos Christiansen er begyndt at se frem til den 14. maj

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi er superglade for, at Tom Holden fra start sprang med på ideen uden tøven – og det er flot, hans personale arbejder gratis, når de udviklingshæmmede og handicappede fester, siger Maria Kolmos Christiansen til Sønderborg Nyt.

Ikke nok med at Buddy Holly lægger personale og lokaler til – entreen, garderobe og salg af chips, ryger i lommen på foreningen.

– Drikkevarerne koster det, som de nu en gang koster og jeg håber, det dækker strøm, varme og andre driftsudgifter, siger Tom Holden. Når han er i Byrådet, så er han fortaler for det frivillige arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og jeg mener, at alle vi, der har mulighed for at bidrage også skal gøre det. Det viser jeg gennem de aftener, der er for udviklingshæmmede, siger Tom Holden.

Ideen opstod i Augustenborg

Faktisk kom ideen med disco-aftener frem i Augustenborg en dag, hvor Maria Kolmos Christiansen løb på Poul Erik Jacobsen.IMG_5734

Artiklen fortsætter under annoncen

– Han sagde, at der burde være mulighed for, at udviklingshæmmede og handicappede borgere skal have mulighed for at komme på discotek. Helt som andre unge, siger Maria Kolmos Christiansen. Inden de rigtigt fik set sig om, så havde de fået fat i nogle flere ildsjæle og dannet en forening, der skulle åbne døre og muligheder.

– Min mor gik også med i gruppen, siger hun.

Fordi gruppen satte handling bag tankerne, så er der nu mulighed for at udviklingshæmmede og handicappede unge kan opleve at komme på diskotek. Sidst var der omkring 50, der festede på Buddy Holly.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og den 14. maj må der gerne komme endnu flere, så jeg synes, at alle, der kender et udviklingshæmmet eller handicappet menneske, skal fortælle dem om 14. maj, hvor vi igen er på Buddy Holly, siger Maria Kolmos Christiansen. Hun lover på forhånd, at det bliver smaddersjovt.

– Og det er sjovt, siger Tom Holden. Ved den sidste fest var han helt op og køre, fordi der var en virkeligt god stemning blandt alle de glade mennesker.

Sønderborg Nyt besøgte Buddy Holly ved gruppens seneste disco-aften:

Artiklen fortsætter under annoncen

knap

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...