14 udstiller i KunstPunkt

2. maj 2018 Uncategorized

Titlen afspejler i høj grad KunstPunkts formål, som er at udbrede og fremme kunsten og 14 kunstnere, som enten slet ikke eller kun få gange før har udstillet på KunstPunkt, viser værker.

Der er fernisering på lørdag kl. 14.

Gruppen består af både mænd og kvinder i alderen fra 17 til over 60 år, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Fælles for dem alle er, at de alle bor eller har tilknytning til Sønderborg, men de stammer fra det meste af Danmark, Tyskland, Portugal og Senegal. En del har gået eller går på Sønderjyllands Kunstskole, eller har atelier på Kunstværket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være stor bredde i udstilling, hvor der i billedkunsten vises både figurative og abstrakte billeder, samt akvareller. Keramikerne viser både former og skulpturelle ting. En enkelt viser en skulptur lavet i pap og et nyt tiltag i KunstPunkt er tøj design ved Paco fra Senegal.

Kunstpunkt glæder sig til at vise udstillingen, og håber, at den kan være med til at de 14 kunstnere kommer videre ud med deres kunst.

I ”Ungegalleriet for børn og unge udstiller børn og unge fra udstillernes familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 14 udstillere

Billedkunst

Poul Peter Thygesen, Elke Møller, Jeppe Nedergaard, Lone Hylander, Ria Korsholm Madsen, Mette Hansson, Marie Luisa Hinrichsen, Berit Vedelgart, , Freja Arildsen, Anisa Neto Keramik og billedkunst Rita Arndrup Poulsen

Keramik

Lilian Meier

Billedkunst og papskulptur

Tove Jørgensen

Billedkunst og design

Aliou Diop

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...