140 børn kom flot gennem Centimeter-marathon på Rønhaveplads

16. oktober 2021 Kultur

Lørdag middag skulle rigtigt mange børn gå eller løbe marathon på rute på hele 42.195 centimer og inden de løb, så holdt Jesper Kock fra Byrådet en kort tale, hvor han blandt andet sagde:

“For at få det her arrangement op og stå, så er der nogen, der har knoklet og det er blandt andre nogen fra Børneulykkesfonden og så er det især Thomas Kristensen fra Sønderborg. Han har virkelig haft travlt”, sagde Jesper Kock, som syntes, at Thomas kristensen skulle have et bifald for sin indsats – og det fik han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så har jeg været en tur på Iskonditoriet, som også synes, der skal være noget til Thomas Kristensen og derfor fik jeg et gavekort med, som jeg skulle give ham. Så nu kan han og hans søn gå ned og få dejlig is i løbet af efterårsferien”.

Efter Jesper Kocks tale blev der varmet op sammen med Rasmus Klump- og så begyndte løbene.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...