150 var med til Nord-Als Boldklubs jubilæumsreception

27. november 2019 Kultur

Hele 150 NB’ere og folk med relation til klubben mødte op og fejrede klubben, fællesskabet og hyggede sig med hinanden og de historier som alle hver især kunne fortælle.

Som en mere formel del af receptionen var der taler fra formand Jesper Larsen, borgmester Erik Lauritzen, DBU Jyllands formand Bent Clausen, NIC direktør Jens Chr. Hansen, Niels Ole Bennedsen på vegne af Club 22+ og den garvede NB’er, Carl Erik Rasmussen, sluttede af.

Fælles for talerne var ros til Nord-Als Boldklub som en forening, der samler folk på Nordals og vægter fællesskabet. Derudover var stor anerkendelse til alle klubbens frivillige og det store arbejde, som de hver især udfører til glæde og gavn for områdets børn og unge. Nord-Als Boldklub er mere end fodbold, hvilket blev pointeret flere gange, når talen gik på alle de aktiviteter – udover fodbolden – klubben gennem tiden har været en del af. Klubbens støtte-klub, Club 22+ sluttede i øvrigt af med at synge en flot sang for receptionens deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er utrolig stolt, beæret og faktisk rørt over, at så mange valgte at møde op til vores reception. Det vidner i den grad om, at Nord-Als Boldklub har betydet meget for mange mennesker. Det glædede mig, at så mange ”gamle” klubikoner, byrådsmedlemmer, repræsentanter fra andre klubber, samt andre samarbejdspartnere, havde taget sig tid til at komme forbi –og på klubbens vegne takker jeg mange gange for de flotte gaver”, siger formand Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Receptionen var arrangement nummer 9 af 10, som gennem 2019 markerer jubilæet. Sidste arrangement, som runder jubilæet af, er retro-halbal den 26. december.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...