Jakob Olrik: Hvordan finder jeg den eneste ene – og holder fast?

24. september 2019 Kultur

Vi vil så gerne elske og blive elsket. Men i den indladende fase, har vi en tendens til at særligt fremhæve en side af os selv. Og vi bruger det, vi har haft succes med. Det er helt naturligt, men det har også sine faldgrupper. Med sit nye show DEN ENESTE ENE, undersøger forfatter og foredragsholder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden.

Jacob Olrik er i Sønderborghus den 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober klokken 19.

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre? Er blot to af de spørgsmål Jakob Olrik stiller sig selv.

”Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turneer, og der et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: ”Hvordan finder jeg og holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?”

”Det har gjort mig nysgerrig på vores forventninger til hinanden og vores længsel, og jeg har i årevis dykket ned i dette emne, og nu lavet dette unikke show om kærlighed, forventninger, frygt og længsel”, fortæller Jakob Olrik i en pressemeddelelse og håber at han med DEN ENESTE ENE, kan skabe en oplevelse for danskerne, der giver mere fælleskab, flere lykkesus, mere sex og ikke mindst, mere kærlighed.

Ifølge Jakob Olrik er der nemlig noget helt fundamentalt vi danskere har glemt, når det kommer til det store spørgsmål om den eneste ene: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette. For det betyder ikke, at alt er rosenrødt hele livet. Når vi tror på den myte, som blandt andet fortælles i Hollywood film, så har vi kurs mod skuffelser og mod at blive ulykkelige.

Efter de seneste fem år at have turneret Danmark tyndt med det populære foredrag ’Kvinde, kend din mand’, som er set af flere end 100.000 danskere og så at have startet turneen ’Den Eneste Ene’, lover Jakob Olrik et show, hvor der bliver noget, som både romantikeren og skeptikeren kan tage med hjem i håndtasken.

Billetten FINDER DU HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk