180 tyske SDU-aspiranter besøger Sønderborg

27. februar 2014 Uncategorized

Hvordan er det at studere på Syddansk Universitet i Sønderborg?

Det spørgsmål kan 180 unge tyskere få svar på, når de fredag deltager i Study Try Out Day på Danmarks sydligste campus i Sønderborg.alsion3 Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” width=”300″ height=”112″ />

De 180 er valgt ud blandt flere end 500 unge, som har søgt om at opleve en gratis studiedag på den anden side af den dansk-tyske grænse. Og erfaringer fra tidligere år viser, at flere af dem vender tilbage for at tage en bachelor- eller kandidatuddannelse på SDU i Sønderborg, som har Danmarks mest internationale studiemiljø.alsion1

Busser vil på dagen transportere deltagerne fra Hamborg og andre nordtyske byer til Sønderborg, hvor undervisere og et intro-team, der består af internationale SDU-studerende, vil byde på både faglige og sociale oplevelser.

Programmet starter med en præsentation af de uddannelser, som SDU tilbyder, og derefter får de unge gennem workshops og foredrag mulighed for at snuse til en undervisningsform, der er baseret på teamwork.

Den tætte dialog mellem studerende og undervisere er netop et af de særkender, som SDU-studerende fra udlandet fremhæver. Også den virksomhedsbaserede undervisning, der f.eks. giver mulighed for at skrive speciale i tæt samspil med en virksomhed, tiltrækker mange studerende.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk