Sønderjysk Pigekor og Drengekor inviterer til optagelsesprøver

28. maj 2020 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor holder optagelsesprøver i Sangcentrets lokaler på Sønderborg Kaserne fredag den 12. juni fra kl. 16, hvor alle børn og unge, piger og drenge – fra syv år og opefter – er velkomne. Prøven er ikke ‘farlig’ – bare hyggelig, understreger dirigenten, Mette Rasmussen.

“Vi har børn helt ned til tre år i koret, men de yngste mellem tre og seks år skal ikke til optagelsesprøve. Man kan bare melde sig til på korets hjemmeside”.

“Ved optagelsesprøven skal man synge et vers af en dansk sang, som kan være ‘Jeg ved en lærkerede’ eller ‘I østen stiger solen op’ og derudover leger vi lidt med stemmen, så vi får en fornemmelse af dens karakter. Alle kan synge, og det er sjældent, at vi afviser børn – sangglæde og interesse for at synge i koret, tæller lige så meget som stemmens kvaliteter”, siger Mette Rasmusseni en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Al tilmelding til koret og til optagelsesprøver finder sted på korets hjemmeside www.sjpigekor.dk eller www.sjdrengekor.dk

I august holder koret åbne korprøver, hvor det er muligt at komme og prøve at synge i koret. Alle er velkomne. Læs mere på korets hjemmeside.

“Vi vil meget gerne have mange flere nye sangere. Ikke mindst håber vi på at kunne udvide drengekoret med mange nye sangere. Det ser ud til, at der er en stigende interesse blandt drenge for at synge, så kom og syng sammen med os”, siger dirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...