1A Bolig & Erhverv er flyttet fra bymidten

28. maj 2020 Erhverv

I mandags tog Jytte Aaen og hendes medarbejdere i 1A Bolig & Erhverv nye lokaler i brug – og nu deler de adresse med Lachenmeier Monsun i den bygning, som Siemens for få år siden fik bygget tæt på Porten til Sønderborg.

“De mennesker, som vi har solgt huse for eller til, kom kørende i bil dengang vi havde vores forretning i Perlegade, så vi er på ingen måde bundet til bymidten”, siger Jytte Aaen og tilføjer, at ved ‘Siemens-bygningen’ er der fin tilkørsel og masser af parkeringsplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

I lokalet i Perlegade drev Jytte Aaen også café og hun solgte livsstilvarer.

“Det er slut nu, så vi kan koncentrere os om at handle boliger og erhvervsejendomme”.

I forbindelse med at Jytte Aaen besluttede sig for at åbne 1 A var der en klausul, som hindrede hende i at sælge erhvervsejendomme.

“Men den er udløbet og jeg kan tilbyde kunder at købe for eksempel Benniksgaards Anneks i den tidligere efterskole i Rinkenæs, bygningerne der huser Danhostel Sønderborg eller bygningen med Lægehuset Victoria”, siger Jytte Aaen, som er glad for, at hun igen kan handle med forretningsfolk og ejendomsinvestorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herlige rammer

I 1A Bolig & Erhvervs nye sted er der lydtætte møderum, hvor man kan snakke trygt og fortroligt – og der er et behageligt indeklima.

“Så vi er rigtigt glade for at være her og selvfølig glæder vi os til at møde vores kunder på den nye adresse”, siger Jytte Aaen, som startede sin 1A den 1. september 2018.

“Det går rigtigt godt og vores navn er blevet kendt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk