20.000 Danmark-kunder bruger tyske tandlæger

22. april 2014 Erhverv

Hvis danskerne uden en sygeforsikring har samme forbrugsmønster som medlemmerne af sygeforsikringen Danmark, så er besøgstallet hos tandlæger syd for den dansk-tyske landegrænse 40-50.000 om året. Det skønner formanden for den syd- og sønderjyske afdeling af sygeforsikringen Danmark, Kristian Pallesen, Broager, og han bygger oplysningerne på antallet af regninger, som sygeforsikrede indsender efter tandlægebesøg i EU-landene skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

20. 000 sønderjyder bruger tyske tandlæger.

20. 000 sønderjyder bruger tyske tandlæger.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det årlige medlemsmøde i Tønder, fortalte han, at cirka 20.000 af foreningens medlemmer satte sig i en tysk tandlægestol sidste år. Og besøgstallet hos tandlæger syd for landegrænsen er stigende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme er ikke tilfældet med køb af briller i Tyskland, som ligger ret stabilt på cirka 2.500 om året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regninger fra tyske tandlægebesøg er hidtil behandlet på sygeforsikringen ”Danmarks” kontorer over hele landet. Med det stigende antal besøg syd for grænsen er det besluttet, at regningerne fremover skal behandles på de grænse-nære kontorer, det vil sige i Esbjerg, Haderslev og Vejle, som således får endnu stærkere kompetencer som Tysklands-kontorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...