20 år med Pilz og maskinsikkerhed i Sønderborg

27. oktober 2016 Erhverv

I november måned har Pilz Skandinavien i Sønderborg været på det danske marked i 20 år. Firmaet er et datterselskab af det tyske familieejede Pilz GmbH & Co., der i mere end 65 år under mottoet “the spirit of safety” har været “ambassadør for sikkerhed” for både menneske, maskine og miljø.

I 1996 startede direktør Allan Paulsen – som eneste ansatte – med et simpelt kontor på adressen på Ellegårdvej i Sønderborg. Adressen er stadig den samme men tæller nu mere end 1000 m2 og omfatter salgs-, support-, kursus- og konsulentafdelinger samt centrallager og administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem årene har virksomhedens aktiviteter spredt sig fra Danmark til hele Norden samt Baltikum og tæller nu
mere end 30 medarbejdere, stadig med Allan Paulsen ved roret, skriver Pilz i en pressemeddelelse.

Portefølje

Pilz’ produktprogram omfatter primært produkter/komponenter inden for maskinsikkerhed, men omfatter
bl.a. også displays, servo-systemer m.m.

Ud over komponenter kan vore maskinsikkerhedseksperter også tilbyde rådgivning, udføre risikovurderinger samt forestå CE-mærkning m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pilz tilbyder ligeledes et omfattende kursusprogram inden for maskinsikkerhed, bl.a. den globalt anerkendte kvalifikation CMSE® – Certified Machinery Safety Expert, der er udsprunget af et samarbejde mellem TÜV NORD og Pilz, og som giver deltagerne omfattende kompetencer lige frarisikovurdering over udarbejdelse af sikkerhedskoncepter til korrekt “markedsføring” af maskiner og anlæg.

Efter en bestået afsluttende prøve får deltagerne et internationalt anerkendt certifikat, der er udstedt af TÜV NORD.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...