20 år med skolefodbold i Nordborg

9. juli 2018 Kultur

I år var det 20. år i træk at Nord-Als Boldklub var værtsklub for DBU’s fodboldskole.

Det blev markeret på fodboldskolens sidste dag, da formand for DBU Jyllands region 4, Jens Chr. Hansen, kom besøg.

Jens Chr. Hansen gav fodboldskolen i Nordborg og samarbejdet mellem DBU og Nord-Als Boldklub flotte ord med på vejen og overrakte skolelederne Søren Sørensen og Palle Søgaard et diplom.

Børn i alderen 8-15 år deltog i en sjov uge med en masse fodbold og high-fives. Børnene var delt op i alderssvarende grupper, som hver havde tilknyttet en træner og en assistent.

“Alle trænere eller assistenter har i øvrigt enten spiller, træner eller ledertilknytning til Nord-Als Boldklub. De frivillige kræfter fra Nord-Als Boldklub er altgørende for gennemførelsen af fodboldskolen og heldigvis har det ikke været svært at finde instruktører”, siger skolelederne Søren Sørensen og Palle Søgaard i en pressemeddelelse.

Den sidste eftermiddag på fodboldskolen, blev vanen tro sluttet af med fodboldkamp mellem instruktørerne og efterfølgende vandkamp.

Udover en sjov og lærerig uge med nye kammeratskaber modtog alle deltagere et Hummel spillersæt, en drikkedunk og en Select fodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...