2017 blev også et år med fremgang for Fynshav-Bøjden-færgen

9. januar 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Færgeruten Bøjden-Fynshav har vækst for fjerde år i træk.

Det viser rederiet Færgens trafiktal for 2017.

Ganske bemærkelsesværdigt er det fjerde år i træk, at rutens trafik overgår sig selv.

Antallet af overførte personbiler viser, at i alt 132.777 personbiler blev overført på ruten mellem Bøjden og Fynshav i 2017. Det er en stigning på 1,9 procent i forhold til 2016, der også var et år med vækst.

Også i antallet af overførte passagerer er der vækst at spore i AlsFærgens trafiktal for 2017. I alt er 343.492 passagerer blevet overført, hvilket er en stigning på 3,7 procent i forhold til 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Opmærksomheden omkring de danske øer er generelt stigende, men Bøjden-Fynshav adskiller sig i den forbindelse ved ikke at være drevet af turisme. Ruten fungerer i stedet som et alternativ til trængslen på motorvejene, og vi kan se en tydelig sammenhæng mellem, at jo større presset bliver på motorvejsnettet, jo flere vælger i stedet genveje som Bøjden-Fynshav, fordi mange simpelthen ikke gider at sidde i kø”, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef i rederiet Færgen i en pressemeddelelse.

26. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Grønt lys fra Sønderborg Varme til sammenlægning med Broager Fjernvarme

26. april 2024 Erhverv

Billigere fjernvarme til forbrugerne og bedre muligheder for at skabe et grønt fjernvarmenet. Det er et par af gevinsterne ved at sammenlægge Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a, og bestyrelserne i begge selskaber har netop fået solid opbakning til at fortsætte drøftelserne om sammenlægning. Siden november har Broager Fjernvarmeselskab A.m.b.a. og Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a […]

Læs mere...