Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur
Kalle, Kloj og Kedde. Pressefoto.
Kalle, Kloj og Kedde. Pressefoto.

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00

I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star.

Efter pausen er det Kalle & Kloj, der blandt meget andet fortæller om, hvordan de klarer sig igennem hele corona-tiden – og om deres holdning til hele mæ å debatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver verdenspremiere på deres nye hit: Do ka’ fo muddes mæ mundbind.

De akkompagneres af Heine Fingerspitz ved klaveret. Kalle & Kloj er også gået i skarp træning, fordi de gerne vil deltage i Tur de Frans.

Og mon ikke også Kedde Cowboy dukker op for at lære dem lidt nye og mere moderne trin fra sin berømte danseskole på Kegnæs.

Billetterne finder du på Biletten.dk .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...