Synnejysk stand-up i Alsion

Kalle, Kloj og Kedde. Pressefoto.
Kalle, Kloj og Kedde. Pressefoto.
2. december 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00

I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star.

Efter pausen er det Kalle & Kloj, der blandt meget andet fortæller om, hvordan de klarer sig igennem hele corona-tiden – og om deres holdning til hele mæ å debatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver verdenspremiere på deres nye hit: Do ka’ fo muddes mæ mundbind.

De akkompagneres af Heine Fingerspitz ved klaveret. Kalle & Kloj er også gået i skarp træning, fordi de gerne vil deltage i Tur de Frans.

Og mon ikke også Kedde Cowboy dukker op for at lære dem lidt nye og mere moderne trin fra sin berømte danseskole på Kegnæs.

Billetterne finder du på Biletten.dk .

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...