Udstilling: Skoleelever har knipset Tour-ruten med deres kameraer

27. april 2022 Tour de France

Udskolingselever i Sønderborg Kommune har med deres kameraer indfanget stemninger og områdets helt unikke sjæl på Tour de France-ruten gennem kommunen.

I ‘Det Røde Palæ’ i på Augustiana ved Augustenborg Slot åbnes der for adgangen til at se 100 fotos – og det gør der i dag, onsdag, klokken 12, skriver Sønderborg Kommune.

Vi åbner udstillingen med en fernisering og det er elever fra Nydamskolen, Kløver-Skolen, Hørup Centralskole og Gråsten Skole, der deltager.

Projektet har sit udspring i undervisningsmaterialet ’Fang din by’ fra Dansk Arkitektur Center med fokus på hvordan vi ser vores rum mellem byer, gader, marker og fjord. Hvilke små oplevelser, særegne spots, livlige eller stille zoner udfolder sig, når man besøger vores egn?

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...