24.950 kunder i Borgen på Black Friday

30. november 2019 Erhverv

Der var i år på forhånd store forventninger til årets helt store indkøbsdag Black Friday. I Borgen Shopping var der lige fra morgenstunden mange kunder ude at shoppe og dagen igennem har der været en konstant tilgang af kunder.

Alt er forløbet efter planen, og selv om det ind imellem var svært at finde en ledig parkeringsplads ved centret, er dagens indkøb forløbet uden problemer.

”Vi kunne ved lukketid gøre dagens besøg op og det lever fuldt ud op til forventningerne med 24.950 besøgende på dagen, om end det dog er en smule under den tilsvarende dag sidste år hvor vi havde 25.727 besøgende, så er det meget tilfredsstillende”, siger centermanager Flemming Enghave, der fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har dagen igennem fulgt både besøgstallet og omsætningen i butikkerne og vi er samlet set meget tilfredse med den fine dag, hvor alt er forløbet godt og der både er handlet julegaver samt købt ind til eget forbrug. Vi ser en tendens til, at det er meget velovervejede køb der foretages, og alt andet lige er det en både sund og god tendens, som vi helt generelt er glade for at konstatere.”

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...