24-årig mand fra Nordals skyldig i vold mod spædbarn

25. november 2019 112

En 24-årig mand er ved Retten i Sønderborg kendt skyldig i flere tilfælde af grov vold med karakter af mishandling begået mod et spædbarn.

Barnet er mandens søn.

Desuden er han fundet skyldig i vold mod et 13-årigt barn, skriver Anklagemyndigheden.

Manden er blevet idømt anbringelse på en institution for personer med vidtgående psykiske handicap, oplyser specialanklager Annemarie Haarh fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Af anklageskriftet, som den 24-årige mand er dømt efter, fremgår det, at han i december 2018 og i en periode på to til seks uger forinden klemte barnet om brystkassen og vred og trak i barnets arme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volden førte til, at barnet brækkede begge kraveben, flere ribben og venstre skinneben samt fik “blodunderløbne mærker” på maven.

Voldsepisoderne fandt blandt andet sted på familiens bopæl i Nordborg.

Hændelsen med et 13-årigt offer fandt sted i april 2018 ved nogle fodboldbaner i Sønderborg. Barnet, som ikke er mandens eget, blev slået med knyttet næve i ansigtet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...