24-årig mand fra Nordals skyldig i vold mod spædbarn

25. november 2019 112

En 24-årig mand er ved Retten i Sønderborg kendt skyldig i flere tilfælde af grov vold med karakter af mishandling begået mod et spædbarn.

Barnet er mandens søn.

Desuden er han fundet skyldig i vold mod et 13-årigt barn, skriver Anklagemyndigheden.

Manden er blevet idømt anbringelse på en institution for personer med vidtgående psykiske handicap, oplyser specialanklager Annemarie Haarh fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Af anklageskriftet, som den 24-årige mand er dømt efter, fremgår det, at han i december 2018 og i en periode på to til seks uger forinden klemte barnet om brystkassen og vred og trak i barnets arme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Volden førte til, at barnet brækkede begge kraveben, flere ribben og venstre skinneben samt fik “blodunderløbne mærker” på maven.

Voldsepisoderne fandt blandt andet sted på familiens bopæl i Nordborg.

Hændelsen med et 13-årigt offer fandt sted i april 2018 ved nogle fodboldbaner i Sønderborg. Barnet, som ikke er mandens eget, blev slået med knyttet næve i ansigtet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...