27. januar kan du købe billet til Damefrokosten

22. december 2018 Sønderborg

Selv om der er godt fem måneder til, at Byfesten løber af stablen på Ringriderpladsen i dagene 30. maj til 2. juni så bliver de eftertragtede billetter til damefrokosten allerede sat til salg søndag den 27. januar kl. 8.00 i Broager Sparekasse Skansen.

I den anledning kommer Partyorkestret ”Top Seven” forbi og spiller.

Det er de tre byfestarrangører – Brydeklubben Alsia, Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastikforening – som har valgt at komme ud med salg af billetter lidt før end tidligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Damefrokosten foregår lørdag den 1. juni, hvor de 1200 deltagende kvinder får en forrygende aften for 450 kroner med en stor buffet, øl, vand og vin ad libitum fra kl. 17.00-20.00, mens partyorkesteret ”Top Seven” fyrer den nonstop af på scenen, skriver arraNGØRERNE.

Hatte-temaet i 2019 er: Guld til Byfesten.

Det udspringer af, at Atletklubben Alsia – nu Brydeklubben Alsia – begyndte med ”Fagenes fest” i 1969. Det blev en stor succes, og senere kom Sønderborg Boldklub og Vidar med til det, som i dag hedder Byfesten.

Siden er der skiftet ud. SUB – tidligere Sønderborg Boldklub – er gået ud af Byfesten, Vidar er blevet til Vidar-Ulkebøl Håndbold, og Ulkebøl Gymnastikforening er kommet med i Byfesten.

Hatte-temaet i 2019 er: Guld til Byfesten

Kvinderne skal kunne bære hatten, som det er normalt for hatte – alene med hovedet.

Hatten må maksimum være lige så bred som skuldrene – af hensyn til sidekvinderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...