29 satser på at vinde Iværksætterprisen

7. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er kommet 29 forretningsideer ind i konkurrencen om Sønderborg Iværksætter Services Iværksætterpris.

“Sidste år deltog 14 i det, vi kalder voksenrækken og 14 unge.

I år glæder vi os over, der er 22 voksne med iværksætterideer og knap så glædeligt er det, at der blot er 7 deltagere i rækken for unge”, siger lederen af Sønderborg Iværksætterservice, Michael Hamann, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forklarer, at de unge deltager med skoleprojekter og dette års tilløb til Iværksætterprisen falder ikke sammen med skolernes undervisning på området.

“Vi har brugt mandagen på at vælge de ti forretningsideer vi tror mest på og så blev vi enige om at tage alle syv fra ungerækken med videre i semifinalen, som finder sted i næste uge”, siger Michael Hamann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at ti fra voksenrækken og de syv unge skal møde i Sønderborg Iværksætter Service og fortælle om deres idé til et team, dr er hentet udenfor huset.

“Semifinalen skal skære finalefeltet ned til tre fra hver kategori, altså seks forretningsideer”, siger Michael Hamann.

Finalisterne bliver inviteret til at modtage undervisning i at præsentere deres idé bedst muligt, inden slaget om førstepræmierne finder sted.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...