31. marts spiller Sønderborg Harmonikaklub Forårskoncert

10. marts 2019 Kultur

Den sidste søndag i marts spiller Hamonikaklubbens koncertorkester klokken 14:3o deres 32. forårskoncert og for første gang i Salen i Sønderborg Musikskole. Hertil er indbudt et af Danmarks bedste harmonikaduoer og ligeledes deltager Sønderjyllands nok bedste Tyrolerorkester.

Musikskolen på Skovvej har en fantastisk koncertsal og har i en lang årrække været hjemsted for Sønderjyllands Symfoniorkester. Derfor kan man som publikum glæde sig til en dejlig eftermiddag i lyse lokaler, med god lydkvalitet og en intim spille-atmosfære, skriver Harmonikaklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Harmonikaklubbens koncertorkester, under ledelse af Alfred Renner, lægger ud med en række kendte melodier og der vil være en konkurrence, hvor publikum for mulighed for en lille gevinst. Orkestrets repertoire spænder vidt, der spilles til dagens koncert blandt andet melodier fra operetten Czardas fyrstinden, kendte Kim Larsen-sange, tangoer og et friskt forårspotpourri, og som sædvanligt hos klubbens koncerter vil der være rig mulighed for at synge med på de kendte melodier.

Efter en pause, hvor der serveres en kop kaffe, tager Duoen Preben og Flemming over og spreder stemning med deres helt utrolige dygtighed og musikalitet. Broager Tyroler Orkester under ledelse af Ejler Sørensen, vil herefter sætte yderligere gang i festen og til sidst kan vi glæde os til et samspil mellem Harmonikaorkestret og Broager Tyroler Orkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

I musikhusets foyer vil der fra klokken 11 – 17, være salgsudstilling med nye og brugte harmonikaer.

Udstillingen er åben for alle, ikke kun koncertgæster.

Billetter til 50 kroner kan købes ved indgangen eller bestilles på tlf. 40147403, 61758623 eller  74486429.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...