3F: Det er da dumt at betale for ingenting

15. december 2014 Erhverv

Rosa Kolb er tillidsrepræsentant for 70 kolleger i produktionen på Danfoss på Als. Gennem de fire år, hun har haft tillidshvervet, har hun oplevet et stigende pres, både fra de gule og fra ledelsen. Det skriver fagbladet 3F.Danfoss 5

Artiklen fortsætter under annoncen

“I sidste uge havde jeg en lang snak med en kollega, som ville flytte til Det Faglige Hus. Det lykkedes mig at fastholde hende i a-kassen. Men det holdt hårdt, og det er som om, argumenterne preller af”, siger Rosa Kolb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingenting for pengene

“Jeg synes, at de kommer til at betale for ingenting. For det er hos os, de får alle goderne. Men mange tænker, at når vi nu har ordnede forhold, behøver vi ikke fagforeningerne. For mig at se er det som at tisse i bukserne”.

“Men jo flere, der tigger om dårlige vilkår ved at melde sig ud af fagforeningerne eller skifte til de gule, jo tættere er vi også på rent faktisk at få dårligere vilkår”.

De gule fagforeninger organiserer under seks procent af medarbejderne på Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...