3F: Det er da dumt at betale for ingenting

15. december 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Rosa Kolb er tillidsrepræsentant for 70 kolleger i produktionen på Danfoss på Als. Gennem de fire år, hun har haft tillidshvervet, har hun oplevet et stigende pres, både fra de gule og fra ledelsen. Det skriver fagbladet 3F.Danfoss 5

Artiklen fortsætter under annoncen

“I sidste uge havde jeg en lang snak med en kollega, som ville flytte til Det Faglige Hus. Det lykkedes mig at fastholde hende i a-kassen. Men det holdt hårdt, og det er som om, argumenterne preller af”, siger Rosa Kolb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingenting for pengene

“Jeg synes, at de kommer til at betale for ingenting. For det er hos os, de får alle goderne. Men mange tænker, at når vi nu har ordnede forhold, behøver vi ikke fagforeningerne. For mig at se er det som at tisse i bukserne”.

“Men jo flere, der tigger om dårlige vilkår ved at melde sig ud af fagforeningerne eller skifte til de gule, jo tættere er vi også på rent faktisk at få dårligere vilkår”.

De gule fagforeninger organiserer under seks procent af medarbejderne på Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...