4.058 virksomheder i Vækstrådets behovsanalyse

2. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Der er vækst i antallet af virksomheder, som er omfattet af Sønderborg Vækstråds erhvervs- og behovsanalyse. Sidste år var godt 3.000 virksomheder med, mens 4.058 virksomheder i år bliver spurgt til deres behov og barrierer for vækst.

Kriterierne for at være med er de samme. Man skal have hovedsæde i Sønderborg kommune, og man skal have haft en omsætning på mindst 50.000 kroner, skriver Vækstrådet i en pressemeddelelse.

Analysen består både af en statistisk del og svar fra virksomhederne. De godt 4.000 virksomheder har modtaget et spørgeskema fra Vækstrådet, og sidste år svarede over 90 pct. af virksomhederne på det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er meget glade for den høje svarprocent, og vi håber naturligvis at kunne gentage den. Jo flere der svarer, desto mere præcist et billede har vi af de udfordringer, virksomhederne har for at skabe vækst i Sønderborg-området”, siger Mette Gad, der er vækst- og analysekonsulent i Sønderborg Vækstråd.

Sønderborg Vækstråd bruger data til at finde eller udvikle ydelser, der matcher virksomhedernes behov. Som erhvervsforening for virksomhederne i Sønderborg-området skal Vækstrådet ikke tjene penge på ydelserne. Ydelserne vil som udgangspunkt være gratis, og kan Sønderborg Vækstråd finde en aktør, der allerede kan dække virksomhedernes behov, måske med enkelte justeringer, så er det den foretrukne model.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er til for virksomhederne. Vores ærinde er udelukkende at støtte Sønderborg-områdets virksomheder i deres vækstplaner. Erhvervsfremmesystemet i Danmark tilbyder både professionel rådgivning og økonomisk støtte, men det er en voldsom administrativ byrde for hver enkelt virksomhed at holde rede på de muligheder. Det er her, vi tjener et formål ved at finde det rigtige match til virksomhedernes behov”, siger Mette Gad.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...