4.300 går med i Ladywalk

22. maj 2014 Uncategorized

26.-maj-starter-Ladywalk-igen-i-SõnderborgMandag den 26. maj strømmer kvinderne til Ladywalk ved Vestermark på hærens tidligere skydebaneterræn i Sønderborg, hvor de mange kvinder har sat hinanden stævne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver voldsom trafik på vejene dertil mellem 15.30 og 18.30.

Alle 4.300 går i ens T-shirts, der i år er i farven mandarin, og med en mørkgrå rygpose med en kildevand og lidt godter i.

Efter opvarmning starter vandringen kl. 18.30 rundt i nabolaget af Kær By. Det drejer sig stadig om hygge og ikke konkurrence, så der udråbes ikke nogen vinder, når kvinderne har gået de 7 eller 12 km efter eget valg.

Artiklen fortsætter under annoncen

På pladsen er der også masser af hygge både før og efter gåturen. Her kan der købes grillpølser og sandwich samt vand og øl. Undervejs på turen er der musik med Sønderborg Pipes and Drums og med Bosse4Brass.

– Skulle der være nogle kvinder, der ikke nåede at tilmelde sig, møder de blot op på dagen og tilmelde sig”, siger Ruth Holm, formand for vandreforeningen Fodslaw Sønderborg, der er arrangør af Ladywalk i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lidt ekstra T-shirts og rygposer i årets farve. Kom i god tid. Ellers er det kun neutrale T-shirts tilbage. Der kan ikke betales med Dankort.

Støt sygdomsramte kvinder

I år er det Hjerteforeningen og Scleroseforeningen, der er udpeget til at modtage støtte fra Ladywalk, som holdes samtidig i 10 byer over hele landet, og er Danmarks største endags motions-event.

I 2013 modtog Endometriose Foreningen og Scleroseforeningen samlet en halv million kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...