60 børn i Hertugbyens fodboldskole

2. august 2022 Sport

Noa Hartmann på otte år er i denne uge – sammen med 59 andre børn fra blandt andet Augustenborg, Lysabild og Guderup – i fodboldskole i Midtals Idrætsforening.

“Jeg er med, fordi jeg godt kan li’ det og fordi det er sjovt”, siger han til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at han spiller fodbold i fodboldklubben i Augustenborg.

“Og det har jeg gjort, siden jeg var fire år – og fodbold er så sjovt, at jeg ikke gider anden sport”, siger han.

For at det er muligt at lave fodboldskole, så kræver det, der er nogle frivillige træner, som vil bruge en uge sammen med alle børnene. Og en af dem er Nikolai Hartmann, som også er frivillig fodboldtræner i Midtals Idrætsforenings fodboldafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været en del af fodboldskolen gennem 14 år og jeg bruger gerne noget af min ferie på det”, siger Nikolai Hartmann og forklarer:

“Jeg synes, at fodboldskole giver børnene noget at være fælles om. Det er jo det, som sport kan – og vores mål med fodboldskolen, det er, at børnene får fælles oplevelser og har det sjovt sammen”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...