75 vil med til turismekonference i Sønderborg-området

26. oktober 2017 Erhverv

Torsdag den 2. november afholdes den første konference for aktører inden for handel, kultur og turisme i Sønderborg kommune, og 75 forskellige aktører har tilmeldt sig.

Deltagerne spænder bredt fra en lang række overnatningssteder som hoteller, vandrehjem, campingpladser og bed & breakfast, over små og store turistattraktioner, uddannelsesinstitutioner, handelsstanden samt en række kulturinstitutioner, foreninger og private borgere – allesammen med interesse for emnet: Hvordan skaber vi fremtidens oplevelser i Sønderborg-området?

Artiklen fortsætter under annoncen

Også programmet er meget varieret med bl.a. et indlæg om sæsonens oplevelser og turismen i Sønderborg og Sønderjylland. Desuden vil en erfaren ekstern oplægsholder give deltagerne ny inspiration til, hvordan de forskellige aktører samarbejder bedre om udvikling af oplevelser, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Deltagerne kan få tips til øget synlighed og markedsføring ved Destination Sønderjylland og VisitSønderborg, og der er mulighed for at høre om planer for erhvervsturismen. En idébank indbyder også til en spændende dialog med aktørerne om deres egne idéer til nye oplevelser eller til udvikling af samarbejde med andre aktører”, udtaler Torben Kylling Petersen, formand for aktørudvalget for turisme, handel og kultur, som er vært for konferencen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktørudvalget består af 16 private og offentlige repræsentanter fra de tre områder, og har til opgave at understøtte og koordinere aktiviteter indenfor handel, kultur og turisme i Sønderborg kommune.

Konferencen finder sted på Scandic fra kl. 13-16.

Eftertilmelding kan ske ved henvendelse til sekretariatet på sosh@sonderborg.dk.

Program

12.45-13.10:

Ankomst & check-in

13.10-13.20:

Velkomst v. Torben K. Petersen, formand for Aktørudvalget & Tim Hansen, kommunaldirektør

Artiklen fortsætter under annoncen

13.20-14.00:

Resultater af 2017 aktiviteter & 2018-planer i Aktørudvalget v. Torben K. Petersen, formand for Aktørudvalget

Sæsonens oplevelser i Sønderborg v. Nicolai Heidemann, chef for Kultur, Event og Landdistrikter,

Sønderborg Kommune

Turismen i Sønderborg og Sønderjylland v. Mette Sehrt, leder af VisitSønderborg & Karsten Justesen, direktør Destination Sønderjylland

14.00-15.00:

Ny inspiration: Hvordan samarbejder vi om udvikling af turismeoplevelser? v. ekstern oplægsholder Nanna Balsby, nb tourism

Artiklen fortsætter under annoncen

15.00-15.45:

Break-out sessions, kaffe & networking

Markedsføring og digital tilgængelighed af dit produkt − mød Destination Sønderjylland og VisitSønderborg

Erhvervsturismen i Sønderborg: planer og muligheder − mød Sønderborg Konference og Event Service

Idébank: aflever din gode idé − kom i dialog med Aktørudvalget

15.45-16.00: Opsamling og afslutning

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 112, Sønderborg

Butikstyv får en bøde

22. marts 2023 112

Tirsdag var politiet en tur i Netto i Østergade i Sønderborg, fordi personalet havde spottet en butikstyv. “Det var en mand 22-årig mand fra Sønderborg, som var gået gennem kasselinjen uden at betale og nu kan han se frem til at få en bøde”, siger Keld Jørgensen fra politiet.

Læs mere...