8. marts: Kvinderne markerer dagen på AGS

18. februar 2014 Frivillige

Siden 2002 har Kvindekomiteen holdt Kvindekampdagen d. 8. marts og i år er ingen undtagelse.

Kvindekampdagen falder på en lørdag og kvindekomiteen har derfor benyttet sig af chancen til at holde arrangementet i dagtimerne. Arrangementet starter med brunch kl. 10.00 på Alssund Gymnasiet. Vi har i år særligt fokus på kvinders håndtering af stress og mulighederne for at skabe harmoni i livet.

Helle Reinecker modtog Årets Kvindepris 2013, for sit store engagement i at gøre hverdagen lidt lysere for mindrebemidlede familier.

Helle Reinecker modtog Årets Kvindepris 2013, for sit store engagement i at gøre hverdagen lidt lysere for mindrebemidlede familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Dagen byder på foredrag om stresshåndtering af Eva Lilleør, der er uddannet stresscoach, hun vil, under brunchen, fortælle om hvad gør stress ved kroppen og hvilke signaler du skal lytte til, for ikke at lande i samme kategori, som så mange andre danskere, nemlig som stressramt.

Fokus på kroppen

Igen i år er der lagt op til tre meget spændende workshops. Alle workshops har fokus på at lære sin krop at kende og lytte til de signaler, den giver for i tide at stoppe op. Du vil få mulighed for at afprøve forskellige teknikker og øvelser, så du selv bliver i stand til at håndtere kroppens signaler og finde muligheder for at skabe harmoni i din krop og i dit liv. Tre kvinder fortæller deres egen historie om hvordan det har været at være ramt af stress, og hvad de har gjort for at nå dertil, hvor de er i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af dagens højdepunkter er uddeling af kvindeprisen. Årets kvindepris går til en ganske særlig kvinde, som gør en helt særlig forskel for andre kvinder. Kvindeprismodtageren får overrakt et kunstværk af kunstneren Inge Olsen, malet specielt til hende.

downloadWellnes-inspiration

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil der være boder fyldt med inspiration indenfor krop og sjæl i vores handelsgade på Alssund Gymnasiet, der igen i år danner rammen om kvindekampdagen. Venlige sponsorer har gjort det muligt at lave et amerikansk lotteri med præmier, som enhver kvinde drømmer om.

Årets Kvinde

Hvert år siden 2002 har ganske særlige kvinder modtaget årets Kvindepris. Kriteret er at modtageren af prisen skal være en kvinde. Hun skal have udrettet noget, der med rettet går ud over hvad andre kan forventer. Hendes arbejde skal have en stor betydning for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra lotteriet samt dagens andre indtægter går ubeskåret til Kvindekrisecentret i Sønderborg. Sidste år indbragte lotteriet ca. 10.000,-

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...