85 spiste sammen i Det Sønderjyske Køkken

26. april 2018 Samfund

Frivillighedens Hus og Ældrerådet var for anden gang sicenesættere af Spis Sammen i Det Sønderjyske Køkken, hvor køkkenchef Sune Axelsen og hans folk havde lavet frikadeller med stuvet hvidkål til de 85 mennesker, der havde investeret 50 kroner i en middag.

“Håbet er, vi trækker nogle mennesker til Frivillighedens Hus, altså nogle af dem, der ikke peljer at komme ud”, siger frivillighedskonsulent Johnny Gammelgaard Alfsen til SønderborgNYT.

Ikke meget liv i gaden, mens Sønderborg spiste sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siges, at det er bedre at more sig ud end at mure sig inde.

“Men alligevel er ensomhed et stort problem og løsningen er jo, at ensomme mennesker kommer ud i nogle fællesskaber. Dem har vi i Frvillighedens Hus”, siger frivilligkonsulenten.

Ved bordene blev der hyggesnakket og for at sikre, der også blev talt om noget væsentligere end vejret, så lå der et ark med en række spørgsmål, der hver for sig er en længere snak værd.

Hvordan er det bedste ved din alder?

Hvad vil du gerne nå, mens du lever?

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Rødskjorterne guider koncertgængere på plads i Alsion

18. januar 2022 Kultur

Koncertsalen i Alsion har solgt alle pladser til aftenens arrangement med Philip Faber og når det er muligt midt i en Coronatid, så skyldes det, at man bruger den såkaldte Superliga-model og deler publikum op i zoner. I Superliga-modellen må der være op til 500 personer i en zone. “Vi har delt selve salen op […]

Læs mere...