Skolebørn i Sønderborg strikker huer til hjemløse

7. februar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Siden november har elever fra 5. og 6. klasse på en række folkeskoler arbejdet med at forandre brugte sweatre til nye huer. Det er sket i et samarbejde mellem House of Creativity og Frelsens Hær. Nu er der fernisering på en udstilling, hvor 200 nye huer præsenteres i en interaktiv udstilling, hvor man kan gå på opdagelse blandt de mange huer og tankerne bag.

Huernes designere og deres lærere vil være til stede ved ferniseringen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ferniseringen er torsdag  kl. 16 – 17.30, Perlegade 57.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har man en hue, der ikke længere er i brug, er der mulighed for at donere den på ferniseringsdagen. De indsamlede huer vil blive leveret til Frelsens Hær, der indsamler huer til hjemløse.

2. maj 2024 112, Sønderborg

Bil kørte i grøften – to på sygehuset

2. maj 2024 112

Onsdag aften kort efter klokken 21 kørte en kvinde galt på Omfartsvejen mellem Sønderborg og Augustenborg. “Hun havde klap-klapper på fødderne og den ene satte sig fast under bilens pedaler, så hun ikke kunne bremse ned, da hun skulle til højre ved Hesselvej og derfor kørte hun i grøften”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet […]

Læs mere...