Store forskelle på hvor hurtigt ambulancen kommer frem i Sønderborg Kommune

6. marts 2018 112 Skrevet af: Michael Kjær

Region Syddanmark opgør halvårligt ambulancernes udrykningstider og tallene for 2. halvår af 2017 viser store forskelle i de enkelte områder indenfor Sønderborg Kommune.

Opgørelsen viser, at der i gennemsnit går 6 minutter fra der ringes 112 til den første ambulance er ankommet i postnummeret 6400, som dækker Sønderborg og i Nordborg kan borgerne også glæde sig over hurtig hjælp, takket være et samarbejde mellem Region Syddanmark og Danfoss, hvor Danfoss akutbil træder ind i beredskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Nordborg går der i gennemsnit 6,1 min. inden den første ambulance når frem.

Borgerne i Gråsten og på Sydals må i gennemsnit vente 12 min. fra der ringes 112 til den første ambulance ankommer og dermed dobbelt så lang tid som i Sønderborg og Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

KILDE: Region Syddanmark, responstider juli – december 2017 fordelt på delområder og postnumre.

 

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...