Flisevask.dk kan på miljørigtig vis fjerne alger fra din bolig

17. marts 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Alger giver ikke bare taget på huset et trist og usselt udseende. Den grønne belægning holder også på fugten og bidrager til, at taget nedbrydes hurtigere end normalt.

Nu kan Flisevask.dk i Sønderborg tilbyde alle husejere at få fjernet algerne på taget med et nyt effektivt algemiddel, der sætter helt nye standarder rent miljømæssigt. Det betyder, at husejeren nu med god miljøsamvittighed kan bestille en hurtig og problemfri behandling, der ikke blot giver taget dets oprindelige flotte udseende tilbage, men også kan forlænge tagets levetid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye middel hedder Neutralon og er udviklet af Nowocoat i Kolding.

Midlet er netop blevet godkendt af Miljøstyrelsen som bekæmpelsesmiddel mod alger og er hermed den første og eneste dansk-producerede algefjerner på markedet med denne godkendelse. Neutralon er samtidig blevet testet af Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet, og vurderingen er, at midlet fungerer effektivt mod algevækst.

“Neutralon er et algemiddel, der er biologisk nedbrydeligt, og det er så effektivt, at vi yder virkningsgaranti på behandlingen”, siger direktør Lars Wedelgreen fra Flisevask.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi sprøjter Neutralon på den grønne tagoverflade i tørvejr, og allerede efter nogle få timer vil der være en synlig effekt. Algerne begynder hurtigt at gå i forrådnelse, og efter kort tid vil den grønne overflade ændre farve. Alt efter lagets tykkelse kan der herefter gå op til nogle måneder, inden regn, vejr og vind har fjernet de sidste rester, siger Lars Wedelgreen i en presemeddelelse.

Miljøstyrelsens godkendelsesordning er indført for at give forbrugerne og miljøet en beskyttelse. Godkendelsen er en dokumenteret sikkerhed for, at midlet virker efter hensigten, og at det er sikkert at bruge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flisevask.dk kan kontaktes via LINKET HER