Hertugbyens Udviklingsforum får en pris

22. marts 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Hertugbyens Udviklingsforum i Augustenborg har modtaget “Sammen kan vi mere-prisen” 2018 på Andelskassens årlige aktionærmøde i Kultursalen i Augustenborg.

“Sammen kan vi mere-prisen” tildeles som en særlig anerkendelse for foreninger, grupper, virksomheder eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af regionens lokalområder.

Prisen er et kontantbeløb på 15.000 kr.

Hertugbyens Udviklingsforum er en åben frivillig forening, hvor interesserede borgere i Augustenborg arbejder med tiltag til byfornyelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

For tiden er der fire arbejdsgrupper med i alt 25 deltagere, som arbejder med tiltag omkring naturen, havnen, turisme  og byfornyelse.

I

6. maj 2024 Samfund, Sønderborg

610 skoleelever klar til alkoholfri sidste skoledag

6. maj 2024 Samfund

Flere end 600 elever er tilmeldt det alkoholfrie sidste skoledags-event for alle afgangselever i folke-, privat- og friskoler i Sønderborg Kommune. Arrangementet foregår fredag den 17. maj på Ringriderpladsen i Sønderborg fra kl. 12-16.30. Afgangseleverne i grundskolerne i Sønderborg Kommune har taget rigtig godt imod arrangementet om fælles, sidste skoledag. For i skrivende stund er […]

Læs mere...