Har alle samme muligheder for sundhedsydelser og behandling?

10. april 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Danmark er et økonomisk og socialt meget lige land, hvor alle har samme mulighed for at få sundhedsydelser og behandling. Eller sådan burde det være – men hvordan ser virkeligheden ud?

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 – 21.00 kan du blive klogere på, hvorfor bl.a. udsatte og mennesker med psykiske lidelser ofte oplever, at de ikke har de samme muligheder som andre.

Professor Jørgen T. Lauridsen – forsker i sundhedsøkonomi samt Fordeling og ulighed i sundhed og sundhedsydelser – inviterer med ADHD-foreningen, SIND, Landsforeningen Autisme og Ligeværd i samarbejde med Forskningens døgn til gratis foredrag, hvor du kan blive klogere på hans nyeste forskning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi serverer kaffe/te og kage – og det hele foregår i Sundhedscenterets kantine .

Tilmelding: På mail [email protected] – senest torsdag den 19. april kl. 16.00, – så vi ved, hvor meget kage vi skal købe.

8. maj 2024 Kultur, Sønderborg

To af numrene til Sønderborg Sommer Revy Show er på plads

8. maj 2024 Kultur

Tirsdag aften var holdet fra Sønderborg Sommerrevy Show samlet på Hotel Sønderborg Strand og revydirektør Jeanne Boel fortalte, at både åbningsnummer og slutnummer til dette års revy er på plads. “I eftermiddags fik vi koreografien kørt ind, så nu skal vi bare lige lære sangteksterne, så de sidder fast. Derudover er der 22 andre tekster, […]

Læs mere...