Mange spændende ting på programmet til Forskningens Døgn

13. april 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Forskningens Døgn danner her i kommunen atter rammen om fem døgn med den nyeste forskning serveret på et niveau, så alle kan være med.

Det er områdets folkeskoler, ungdomsuddannelser, universitet, sygehuset og bibliotekerne der i samarbejde med House of Science, har sammensat et spændende program, der er åbent for alle, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Tema: Bæredygtighed

Som bæredygtig læringsby i det internationale UNESCO-netværk af Learning Cities er det naturligt, at programmet kredser om emnet “bæredygtighed”. I programmet finder man foredrag, der behandler emner som fx vindenergi, solenergi, biobrændstof, bæredygtigt kulturliv, bæredygtig mobilitet og bæredygtig fødevareproduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er også helt andre spændende emner på programmet lige fra kunstig intelligens og Big Data til canceroperationer og betydningen af fysisk aktivitet.

Se hele programmet her

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...