Torsdag har Nanco de Haan, der er leder i Café Alsion, Streetfoodmarked på terrassen mellem Café Alsion og Alssund.
Åbningstiden er fra kl. 13 til 19.
“Vi vil gerne åbne sønderborgensernes øjne for noget af alt det, som Café Alsion har at byde på. Både til hverdag og til fest”, siger Nanco de Haan, der blandt andet er klar med vietnamesisk nudelsuppe og lokale ringridere.
“Vi laver også en indisk karryret, der er økologisk og vegetarisk”, siger han.
De forskellige retter koster 25 kroner stykket – så her kan langt de fleste være med.
“Også børnefamilierne”, siger café-lederen.
Til at skylle efter med er der økologisk fadøl.
“Og vi har selvfølgelig også kaffe og rabarbertærte”, siger Nanco de Haan til SønderborgNYT.
Ved middagstid var det især ansatte i Alsionbygningen og studerende, der tog for sig af lækkerierne – og byens borgere har frem til kl. 19, hvis de vil smage på Café Alsion.
Iøvrigt er der også boder med varer fra cafeens leverandører.