56 nye P-pladser – uden tidsbegrænsning – ved Rebslagergade

19. maj 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På P-pladsen mellem busstationen og Rebslagergade i Sønderborg er der 56 p-pladser, som ikke længere er forbeholdt personale tilknyttet busstationen. Her kan borgere holde tidsubegrænset i midtbyen.

Sønderborg Kommune gør i en pressemeddelelse opmærksom på, at der for nyligt er blevet adgang til 56 nye tidsubegrænsede parkeringspladser tæt på øvre Perlegade, idet p-pladsen ved Rebslagergade nu ikke længere er forbeholdt personale tilknyttet busstationen. Busstationen er nemlig flyttet til Ragebøl. I den forbindelse er de sorte skilte ændret til blå P-skilte, og arbejdet med at få skiltningen på plads er i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeledes undersøges om pladsen kan udnyttes mere optimalt.

Man kommer til p-pladsen via Løngang og Rebslagergade.

De 56 nye p-pladser bidrager dermed til at lette presset på p-pladserne i midtbyen på den korte bane, men fokus er også på at udvikle mere langsigtede løsninger.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...