Anklageren ser på mulighederne for anke frifindelsen af Sønderborg Skateklub

2. juni 2018 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag blev en ung mand idømt en betinget fængselsstraf for ikke at udvise agtpågivenhed, for at have hældt den brændbare væske ethanol på en brændende ring ved et skate-arrangement Ring of Fire i maj sidste år, mens skateklubben blev frikendt for at have et ansvar for den tragiske ulykke.

Retten mente nemlig ikke, at det er skateklubben, men derimod Sønderborg Kommune, der stod som arrangør. Og det var arrangøren, der havde ansvaret for sikkerheden.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen, som førte sagen var ifølge DR Nyheder tilfreds med afgørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vurderet, at sagen var så alvorlig, at den skulle udløse en fængselsstraf for den unge mand, der hældte væske på ringen. Den vurdering har retten været enig i, og det er vi i sagens natur tilfredse med”, siger hun og fortsætter:

“Med hensyn til Sønderborg Skateklub vil vi læse dommens præmisser grundigt igennem og tage stilling til, om vi vil anke frifindelsen”.

Læs mere om dommen HER

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...