Gendarmstien skal repareres og sikres

15. juni 2018 Broager Skrevet af: Ole Kæhler
Gendarmstien blev i 2015 som den første danske rute certificeret som Europæisk Vandrevej – både på grund af dens beliggenhed, natur og standard.
Men den smukke, kystnære beliggenhed har også ulemper. Stormen i marts gav store skader på strækninger, hvor højvande og bølger slog ind, skriver kommunen i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige efter stormen blev der spærret af og repareret nødtørftigt de steder, hvor skaderne var værst. Men vi er nødt til at reparere bedre, især ved Gammelmark, Stensigmose, Skeldebro og Skeldekobbel, Sandager og Dalsgård. Samtidig er det nødvendigt at foretage kystsikring nogle steder, så vi forhåbentlig kan forebygge, at fremtidige storme anretter lige så meget skade”, siger Teknik- og Miljøudvalgets næstformand, Stefan Lydal.
Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget vil bede Byrådet om penge til reparationer og sikring.
30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...