DMI: Farligt vejr på vej mod Sønderborg

28. juli 2018 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

DMI har lørdag formiddag opgraderet vejrudviklingen over Sønderborg og det nye varsel lyder på ’farligt vejr’ med risiko for skybrud, torden og vindstød.

I varslet, der er udsendt klokken 10:40 og gældende fra lørdag fra klokken 16:00 til klokken 21:00, forventer DMI mellem 25 og 35 mm regn på 30 minutter samt risiko for kraftig torden med vindstød over 15 m/s.

DMI oplyser, at kraftig torden medfører fare for lynbrande, risiko for nedbrud af elektriske systemer, risiko for mange fejlalarmer fra automatiske anlæg. Skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed.

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...