Kakerlakken – overskuelig butik med masser af lopper

1. august 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag slog Kakerlakken dørene op til masse af hyldemeter med genbrugsting – og det er sønderborgensere, der sætter deres ting til salg.

“Man lejer ganske enkelt bare en reol med fem hylder for en uge”, siger manden bag butikken, René Borg til SønderborgNYT. Han har ansat lokale mennesker til at drive forretningen.

“En reol i en uge koster 150 kroner”, siger han.

Overskuelighed er vigtig

I stedet for at leje en reol, så kan der også lejes gulvplads til møbler og andre større ting.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi har delt det hele op, så det er overskueligt for køberne, når de går på jagt efter bestemte ting”, siger René Borg og tilføjer, at der kommer flere tiltag:

“Blandt andet laver vi vægplads, hvor der kan udstilles malerier”.

Konceptet virker spændende, fordi det aktiverer både sælgere og købere.

“Sælgerne kommer i butikken og de laver også selv deres udstilling”, siger René Borg. Og beliggenheden – midt i Perlegade i den tidligere Tiger-butik – gør, at købere kan kigge indenfor, når de alligevel er på shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...