Kommunen følger op på erhvervsindsatserne

8. august 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I forbindelse med markedsføringsværktøjskassen og Erhvervsguiden følges der op med interesserede virksomheder i efteråret 2018 for at gøre status over produkterne og eventuelt supplere indholdet yderligere.

I november 2017 blev virksomheder i Sønderborg-området præsenteret for den nye markedsføringsværktøjskasse til branding og rekrutteringsformål samt Erhvervsguiden, som gav et overblik over kommunens serviceydelser. Begge indsatser er siden blevet opdateret, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende er der bygget på med flere virksomhedsbesøg fra en erhvervskonsulent og en opdateret, lokal erhvervsanalyse, som skal give et bedre indblik i, hvilke behov Sønderborgs erhvervsliv har for at kunne vækste og skabe nye arbejdspladser.

Analysen anvendes i forbindelse med en opdatering af Analyse- og Handlingsplanen, som præsenteres for erhvervsudvalget i august.

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...