Åbent hus hos Kultur og Events forvaltning

8. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag blev der holdt Åbent Hus i kulturforvaltningen, så interesserede kunne kigge ind og høre, hvad det er, der arbejdes med i stueetagen i den tidligere H&M-bygning i Perlegade.

“Vi vil gerne hilse på personer, der enten skaber eller bruger kultur – og i dag kan kulturaktørerne høre om alt det, som vi kan hjælpe med”, siger kulturchef Nicolai Dupont til SønderborgNYT. Nicolai Dupont er desuden chef for landdistrikterne og også for eventafdelingen, som blandt meget andet sørger for liv på svenen i Koncertsalen i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også i den forvaltning, der laves skilte, som kan gøre både lokale og turister opmærksomme – og klogere – på forskellige skulpturer og andre seværdigheder.

Og skal man reservere idrætsfaciliteter eller måske booke et sted til et kulturelt møde eller måske en koncert, så er det også i den tidligere H&M-bygning, at ansøgninger lander og behandles.

Arrangementet blev ikke ligefrem overrendt, men en del fik set sig omkring.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...