Kinesiske Dage: Biblioteket og Danfoss fejrer det kinesiske nytår

30. januar 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hvert år nytårsaften sidder mange millioner kinesere med deres familier og ser det spektakulære og farvestrålende nytårsshow.

I år kan du være med til at fejre nytårsaften, når biblioteket i Sønderborg livestreamer nytårsshowet fra Kina og tæller ned til Grisens År.

Når eftermiddagen er gået med at se det imponerende kinesiske gallashow – og det bliver midnat i Kina – skydes det nye år også i gang foran Alsion klokken cirka 17, så når du har set nytårsshowet på biblioteket, er det bare at gå ud på balkonen og nyde synet omkring klokken 17.

Fyrværkeriet er sponsoreret af Danfoss.

“Med det store engagement, som Danfoss har i Kina gennem en årrække, så er det helt naturligt, at vi er med til at fejre Kinesiske Dage”, siger Mikkel Thrane til SønderborgNYT. Han er pressechef hos Danfoss.

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Sønder Havnegade bliver hygge- og gågade fra 13. juni

1. maj 2024 Politik

Teknik-, By- og Boligudvalget godkendte på deres møde den 1. marts 2022, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik hele døgnet alle ugens dage i hele juli og august måned, hvert år fra 2022. Årets efter var der enighed om at lukke gaden for bilerne to uger tidligere. ”I Teknik, By og Boligudvalget var vi […]

Læs mere...