Brugsuddeleren i Augustenborg gav ‘benzinpenge’ ud

15. februar 2019 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag havde SuperBrugsen i Augustensborg glæden ved at kunne hjælpe andre. Brugsuddeler Per Beierholm gav penge fra salget af OK-benzin videre til Augustenborg Badminton Klub.

“Jeg er uddeler og i dag deler jeg penge ud”, siger Per Beierholm og Bo Nielsen fra badmintonklubben stod klar til at tage imod.

“Jeg er selvfølgelig glad for pengene og dem bruger vi på vores stævnespillere og så hjælper de med at holde kontingentet nede”, siger Bo Nielsen til SønderborgNYT.

Badmintonklubben fik også ‘benzinpenge’ sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nogle af dem brugte vi på at få Mette Poulsen fra badmintonlandsholdet herned og undervise vores spillere. Det  var en herlig oplevelse for os alle”, siger Bo Nielsen.

Klubben har 12 ungdomsspillere, 16 seniorer og omkring 70 motionister.

“For SuperBrugsen betyder det noget, at vi giver noget igen til det lokalsamfund, der bakker op om os”, siger uddeleren.

 

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...